Στην 123web σχεδιάζουμε, προτείνουμε, δημιουργούμε και υποστηρίζουμε συστήματα και στρατηγικές ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα πελατών, από ιδιώτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις εώς μεγάλους εταιρικούς οργανισμούς. Συχνά το πρόβλημα για αρκετές επιχειρήσεις είναι ότι ενώ εκτιμούν τις προοπτικές του ηλεκτρονικού εμπορίου, τους είναι δύσκολο να προσδιορίσουν τον καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσουν. Ουσιαστικά, η διαδικασία διεξαγωγής ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίζεται σε 4 βασικά τμήματα.

e-commerce

1. On-Line Κατάστημα
Η πρωταρχική και προφανής προϋπόθεση είναι ένα on-line κατάστημα ή ένα website με δυνατότητα εμπορίου όπου προϊόντα ή υπηρεσίες μπορούν να παρουσιάζονται και να επιλέγονται. Πολλοί πελάτες μας έχουν ωφεληθεί από τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών καταλόγων και των on-line καλαθιών αγορών. Η 123web αναλαμβάνει την ενσωμάτωση των βάσεων δεδομένων με τα υπάρχοντα προϊόντα ή την δημιουργία καινούργιων για να καλύψουν τις απαιτήσεις σας, επιτρέποντας στο website σας να λειτουργεί όπως εσείς επιθυμείτε. Αυτό συνεπάγεται λιγότερο κόπο και όχι επιπλέον εκπαίδευση. Από τη στιγμή που ένα τέτοιο σύστημα μπει σε λειτουργία, η συνέχεια είναι πλέον θέμα απλής ανανέωσης των τελευταίων προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντας περιγραφές και φωτογραφίες των προϊόντων.

2. Διαδικασία Πληρωμής
Παρότι υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργεί κανείς online κατάστημα χωρίς να δέχεται online πληρωμές, το μοντέλο αυτό είναι βραδυκίνητο και σπάνια επιτυχημένο. Η αποδοχή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι προς το παρόν η πιο αποτελεσματική μέθοδος για διαδικτυακές συναλλαγές, αλλά απαιτεί περιβάλλον υψηλού επιπέδου ασφάλειας. Τέτοιες συναλλαγές ενδείκνυται να διεκπεραιώνονται μέσω επαγγελματιών του χώρου, όπως η 123web.

3. Αποστολή/ Ολοκλήρωση Παραγγελίας
Από τη στιγμή της πώλησης, ξεκινά η διαδικασία της μεταφοράς των χρημάτων και της παράδοσης των προϊόντων. Κατά τη διαδικασία παραγγελίας το website συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και τη χρέωση των πελατών και τις προωθεί αυτόματα στην ομάδα / τμήμα πωλήσεων της εταιρείας σας για άμεση επεξεργασία.

4. Προώθηση/ Διαφήμιση
Ακόμα και αν έχουν γίνει όλα τα υπόλοιπα βήματα σωστά, χωρίς την κατάλληλη προώθηση η online επιχείρησή σας θα αποτύχει. Αναπτύσσουμε όλα μας τα sites ώστε να είναι προσβάσιμα σε μηχανές αναζήτησης, και παρέχουμε υπηρεσίες search engine optimization που θα φέρουν το website σας εντυπωσιακά ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Αν ενδιαφέρεστε να στήσετε ένα ηλεκτρονικό σύστημα εμπορίου επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μεθοδικά και επαγγελματικά την ανάπτυξη της δικής σας διαδικτυακής επιχείρησης.