Η παρουσία ενός τυπικού εταιρικού website δεν αρκεί για να αποκομίσετε τα οφέλη της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας . Το κλειδί της επιτυχίας είναι μια καλά δομημένη, ολοκληρωμένη στρατηγική Internet marketing. Εμείς στην 123web συνεργαζόμαστε μαζί σας στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής online marketing της επιχείρησής σας, προκειμένου να θέσουμε στέρεες βάσεις επιτυχίας αλλά και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ενδεχόμενα προβλήματα, όπως μικρή επισκεψιμότητα ή μη στοχευμένη κίνηση. Σχεδιάζουμε πλάνα και στρατηγικές που εστιάζουν στα εξής κομμάτια:

Search Engine Optimization
Η 123web αναλαμβάνει μέσα από μια σειρά μελετημένων κινήσεων να ισχυροποιήσει την παρουσία σας στα σχετικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (search engines), πολλαπλασιάζοντας την επισκεψιμότητα και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της κίνησης του website σας.

Pay Per Click / Pay Per View Διαφήμιση
Επενδύστε σε γρήγορες και αποτελεσματικές μεθόδους επαύξησης της κίνησης του site σας, επιλέγοντας μαζί μας το καταλληλότερο πρόγραμμα διαφημιστικής καμπάνιας στο internet. Δώστε απλά και γρήγορα την ώθηση που χρειάζεται η επιχειρησή σας, διαλέγοντας τις υπηρεσίες διαφήμισης που ταιριάζουν αποκλειστικά στο website σας.

Link Popularity Development
Η 123web αναλαμβάνει να δημιουργήσει ένα δίκτυο συνδέσμων προς το site σας, αυξάνοντας έτσι τη στοχευμένη σας κίνηση, ενώ παράλληλα ενισχύεται η κατάταξη των ιστοσελίδων σας στις μηχανές αναζήτησης.

Στατιστική Ανάλυση
Η Στατιστική Ανάλυση της 123web θα σας δώσει ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία για τους χρήστες του Internet που επισκέπτονται το site, αλλά και για τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εφόσον το επιθυμείτε, η ανάλυση μπορεί να στοχεύσει στην αξιολόγηση συγκεκριμένων στόχων ή λειτουργιών.

Δημιουργία συνεργασιών / Co-branding
Το Internet προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για σύναψη συνεργασιών και co-branding. Η 123web αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο στη διαδικασία ενδυνάμωσης της διαδικτυακής σας παρουσίας μέσω στρατηγικών συνεργασιών. Τέτοια προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν κοινή διαφημιστική δραστηριότητα, ανταλλαγή περιεχομένου, ακόμα και ενσωμάτωση συμπληρωματικών υπηρεσιών.

Ανάλυση και Βελτίωση Website
Αν έχετε ήδη ένα site το οποίο δε φέρνει τα αποτελέσματα που προσδοκούσατε, μην απογοητεύεστε. Είναι πιθανό να υπάρχουν εγγενείς αδυναμίες στη δομή και τη λειτουργία του. Μία από τις πρώτες στραγηγικές κινήσεις της 123web στη διαδικασία του internet marketing είναι η ενδελεχής ανάλυση του website. Γιατί να φέρετε κίνηση σε ένα site που δεν ικανοποιεί τους επισκέπτες; Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη λεπτομερή ανάλυση του website σας και σας προτείνουμε τρόπους και μεθόδους βελτίωσης που θα καλύψουν τα προβλήματα στη δομή και τη λειτουργία του.

Έρευνα και Ανάλυση Ανταγωνισμού
Για τον επαγγελματία είναι ασφαλώς ιδιαίτερα κρίσιμη η διερεύνηση των στρατηγικών internet marketing που ακολουθεί ο ανταγωνισμός. Η 123web μπορεί να πραγματοποιήσει για εσάς μια λεπτομερή έρευνα και ανάλυση του ανταγωνισμού, μελετώντας διεξοδικά τις τακτικές και τους τρόπους διαδικτυακής ανάπτυξης των επιχειρηματικών σας αντιπάλων και παρουσιάζοντας με σαφήνεια τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους.